Opdrachtgevers

Verhuur en beheer

Heeft u een woning, appartement, kamer, kantoor of winkel te huur? Zoekt u een beheerder voor uw (bedrijfsmatig) onroerend goed? Gooisch Beheer beheert (financieel, commercieel en technisch) en verhuurt (bedrijfsmatig) onroerend goed voor diverse marktpartijen. Wij zoeken de beste huurder voor u!

Persoonlijk contact huurders

Wij gaan regelmatig bij de projecten langs en spreken met uw huurders. Een persoonlijke relatie zorgt voor goede en betrouwbare informatie met en over de huurder. Hoe gaat het met de huurder? Wat zijn de (toekomstige) plannen? Is de huurder tevreden over het onderhoud en de service? Met deze informatie en de lokale marktontwikkelingen bepalen wij samen met de verhuurder de strategie op korte en lange termijn.

Gebruik app huurders

Gooisch Beheer gebruikt een app waarbij de huurders makkelijk en snel een storing of reparatieverzoek kunnen melden. Voordeel is dat de huurder niet afhankelijk is van kantoortijden, maar 24 uur per dag een reparatie of storing kan melden. Bij calamiteiten (24-uurs service) wordt direct een onderhoudspartij ingeschakeld om reparaties te verrichten of een noodvoorziening te treffen.

GOOISCH BEHEER

Wij begrijpen vastgoed eigenaren

Experts Persoonlijk
Behulpzaam Duurzaam
Betrokken

VOLG ONS

  • FACEBOOK PAGINA
  • LINKEDIN PAGINA
  • +31 35 621 46 20
  • CONTACT PAGINA
MorgenInternet