Onze expertise

Hypotheken

De aankoop van een eigen huis. Voor de meeste mensen is het de grootste uitgave in hun leven. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Aan de andere kant is snel beslissen vaak noodzakelijk. Met een goed financieel advies en eventueel begeleiding bij de aan - of verkoop van uw huis, bent u al een stap dichter bij uw droomhuis.


Wij kennen de hypotheekmarkt, zijn de gids in het doolhof van hypotheekvormen en tarieven. Maar wij kennen bovenal uw persoonlijke financiële situatie, in combinatie met uw toekomstwensen. Als u de keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt.

Behalve een nieuwe hypotheek adviseren we u ook graag bij het oversluiten van uw hypotheek of als uw rentevaste periode afloopt. We zijn vooraf helder over de kosten en zetten onze ervaring graag in om voor u het beste resultaat te bereiken.

Wij geven u graag een toelichting op onze werkwijze en tarieven. U kunt het contactformulier invullen of u kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 035 – 369 07 78.

Tarieven:

- Inkomenstoets € 495,-    
- Hypotheekadvies en -bemiddeling starters € 2.250,-
- Hypotheekadvies en -bemiddeling doorstromers € 2.700,-

Contactformulier

GOOISCH BEHEER

Wij begrijpen vastgoed eigenaren

Experts Persoonlijk
Behulpzaam Duurzaam
Betrokken

VOLG ONS

  • FACEBOOK PAGINA
  • LINKEDIN PAGINA
  • +31 35 621 46 20
  • CONTACT PAGINA

SNEL NAAR

Uw woning verkopen?

    Ga naar Logo_Internet_Makelaars.png
MorgenInternet