Onze expertise

Wat we doen

Het administratief-/financieel, commercieel- en technisch beheren en verhuren van kamers, appartementen, woningen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en winkels is een dienstverlening die wij als Gooisch Beheer voor diverse (kleine) beleggers uitvoeren.

Wij bieden de woon- of bedrijfsruimte voor u aan, plannen bezichtigingen met kandidaten huurders aan, screenen uw huurder om (financiële) risico’s te beperken, stellen de huurovereenkomst op en na ontvangst van alle betalingen leveren wij de ruimte op.

Administratief / financieel beheer

Door ons vastgoedbeheer heeft u geen omkijken meer naar de financiële vastgoedadministratie. Met administratief-/ financieel beheer innen de huur, pakken problemen met betalingen snel op en stellen de servicekostenafrekening op. Via innovatieve software heeft u altijd, overal en actueel inzicht in de cijfers en documenten. Wij verzorgen daarbij de communicatie met de huurders over de financiële zaken.

Commercieel beheer

Met u gaan wij aan de slag om een maximaal rendement te behalen op uw investering. Met commercieel beheer denken wij met u mee over de huurprijzen en de actuele ontwikkelingen op de (lokale) vastgoedmarkt. Wij zorgen ook voor goede communicatie met uw huurder.

Technisch beheer

Met technisch beheer ontzorgen wij onze klanten op het gebied van dagelijks- en planmatig onderhoud, een 24-uurs service, het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en het technisch en financieel afhandelen van schades.

Een tevreden huurder die op tijd zijn huur betaalt! Een maximaal rendement voor uw als verhuurder! Daar gaan wij voor.

Contactformulier

GOOISCH BEHEER

Wij begrijpen vastgoed eigenaren

Experts Persoonlijk
Behulpzaam Duurzaam
Betrokken

VOLG ONS

  • FACEBOOK PAGINA
  • LINKEDIN PAGINA
  • +31 35 621 46 20
  • CONTACT PAGINA
MorgenInternet